Skip to content

Herpestest – Genitale herpes (HSV2)

19.90

Met de sneltest voor genitale herpes (HSV-2) kan eenvoudig een mogelijke herpesinfectie in het genitale gebied worden vastgesteld. Geschikt voor mannen en vrouwen.

Out of stock

Category:

SYMPTOMEN VAN GENITAL HERPES EN TESTEN OP HERPES

Herpes is de derde meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoening. Een eerste herpesinfectie kan lange tijd asymptomatisch verlopen. Na de eerste infectie kunnen er jeukende of pijnlijke blaren verschijnen in het genitale gebied, die uiteenvallen in pijnlijke zweren. Meestal zwellen de inguinale klieren ook. In verband met de eerste infectie hebben vooral vrouwen algemene klachten, zoals koorts en hoofdpijn.

Het diagnosticeren van herpes is belangrijk omdat antivirale geneesmiddelen de symptomen van de patiënt kunnen verlichten en de besmettelijkheid kunnen verminderen.

MEDIGO’S HERPES SNELLE TEST:

  • Met de genitale herpestest van Medigo kunt u eenvoudig een mogelijke herpesinfectie in het genitale gebied vaststellen (Het product is CE-gemarkeerd voor gebruik in de gezondheidszorg. Het is nog niet gecertificeerd voor thuisgebruik)
  • De test is geschikt voor mannen en vrouwen
  • De test is eenvoudig te gebruiken en het resultaat wordt direct weergegeven

PRODUCTINHOUD:

  • Het testpakket bevat alle benodigde apparatuur voor een eenmalige test om herpesinfectie bij mannen en vrouwen op te sporen.
  • De instructies zijn in het Fins, Zweeds en Engels.

GRATIS EN SNELLE POSTBEZORGING
BEZORGING ANONIEM

Optioneel OOK VOOR EEN AANVULLENDE VERGOEDING VOOR EEN PAKKETAUTOMATISERING OF POSTKANTOOR

 

HSV-1 en HSV-2 Herpes-tests

Gonorroe en HSV-2 Herpes-test

 

 

 

Meer informatie over Herpes (HSV-2):

https://www.medigoo.com/articles/herpes-simplex-virus-2-hsv2/

testnord.be